VI SÖKER EN ADVOKAT ELLER ERFAREN BITRÄDANDE JURIST

 

Du erbjuds

Som biträdande jurist eller advokat på SJS kommer du får arbeta med intressanta uppdrag och arbeta nära byråns klienter. Du kommer självständigt att driva och ansvara för processer men även vara behjälplig i kollegors ärenden.  Vi värdesätter en rimlig balans mellan arbete och fritid och arbetar för att vara flexibla med arbetsinsatser under olika perioder. Hos oss är det viktigt med en bra kollegial gemenskap och att vi trivs ihop. SJS är en liten men välrenommerad advokatbyrå och du kommer få möjlighet att bidra till din egen och byråns utveckling.

Vem är du?

Vi söker dig som efter din juristexamen har arbetat minst två år på advokatbyrå och är notariemeriterad eller har annan motsvarande erfarenhet. Du brinner för processrätt och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor. Du har ett genuint intresse och engagemang för andra människor. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Ytterligare språk är meriterande.

Ansökan

Personligt brev och CV skickas via mail senast den 15 januari 2020. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har några frågor ber vi dig i första hand kontakta Katrin Honkonen enligt kontaktuppgifter nedan.

 

 

Kontaktuppgifter

Kontaktperson: advokaten Katrin Honkonen

Mail: katrin@advokatsjs.se

Telefon: 0703-454551